Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkemájas rántott gomba

default user icon
1 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 12 nagy gombafej
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 zsömle
  • 1 tojás
  • 7 db csirkemáj
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
  • olívaolaj
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaja sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, a szárát levágjuk. A májat szétkaparjuk vagy ledaráljuk.

    Az apróra vágott hagymát, a gombaszárat és a májat pici olívaolajon megdinszteljük. A zsemlét vízben megáztatjuk, kinyomkodjuk és az alapanyagokhoz keverjük. Hozzáadjuk a tojást, borsozzuk, beleszórjuk az apróra vágott petrezselymet, összedolgozzuk.

    A gombafejeket megtöltjük a masszával, bepanírozzuk, bő olajban kisütjük.

    Bármilyen köret illik hozzá.

Megjegyzés


Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

bednem
Megígértem a családnak ezt az ételt, de nem kaptam májat. Vettem helyette csirkemájas konzervet és azzal töltöttem. Tudom, így a közelébe sem ért, de így is nagyon finom lett! Legközelebb elkészítem friss májból. Köszönöm az ötletes receptet!

Hasonló Receptek

Magazin