Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájas lasagne

2 5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A feldarabolt csirkemájat a hagymás alapon megpároljuk, a fűszerekkel ízesítjük, finom ragut főzünk belőle, majd belekeverjük a tejföl felét.

2. Egy jénai tálat kivajazunk, majd lerakunk egy sor tésztát. Ráhalmozzuk a csirkemájas szaft felét, majd az egyik paprikát és paradicsomot rászeleteljük. Megszórjuk a sajt felével.

3. Megint tészta, májas szaft, paradicsom, paprika következik, de most a sajtot kihagyjuk. A tetejére tészta kerül, rá a maradék tejföl.

4. Előmelegített sütőbe toljuk. Amikor már majdnem kész, és a tészta jó puha, megszórjuk a maradék sajttal, ráolvasztjuk. Én nem szeretem megpirítani a tetején a sajtot, mert nehezebb szeletelni.

Megjegyzés

A jénai tálam kicsike, így kettőnknek pont elég ami benne készül. - pappika

Ezek is érdekelhetnek

Friss