Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk, és 2-3 órát tejben áztatjuk.
A darált húst elkeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a (vízbe áztatott, majd kinyomkodott) kenyérrel.
A fasírthús felét egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk, ellapítjuk, majd szépen sorban ráhelyezzük a lecsepegtetett csirkemájat. Ezt követően eloszjuk rajta a fasírthús másik felét. Tetejét megszurkáljuk egy villával, kevés olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük. A fóliát levesszük róla, és kb. 5-10 percig tovább sütjük, amíg kissé megpirul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre