Csirkeleves kókusztejjel

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg csirkemell (bőr nélkül)
  • 1/2 l csirkehúsleves
  • 10 dkg csiperkegomba (felszeletelve)
  • 2 ek citromlé
  • 1 tk gyömbér
  • 1 tk citromfű
  • 8 darab bazsalikomlevél (felcsíkozva)
  • 8 darab koktélparadicsom (felszeletelve, ízlés szerint héja nélkül) 
  • 4 dl kókusztej (Shan'shi)
  • 1/2 tk chilikrém (Shan'shi Sambal Oelek)
  • 1 üveg bambuszrügy (Shan'shi )

Elkészítés

    1.

    Feldaraboljuk a csirkemellet, és felforraljuk a húslevest. Hozzáadjuk a gyömbért, a citromfüvet, a csirkehúst, a Shan’shi kókusztejet, a Shan’shi Sambal Oelek chilikrémet, a Shan’shi bambuszrügyet és a csiperkegombát, majd sózzuk és borsozzuk. Hagyjuk főni körül-belül 15 percig.

    2.

    Tálalás előtt hozzáadjuk a paradicsomot, a bazsalikomot és a cirtomlevet, és hagyjuk állni 4-5 percig.

     

     

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek