Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkekoszorú aszalt áfonyával

120 perc
bonyolult
költséges
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat lebőrözöm, kicsontozom, diónyi kockára vágom, sózom és megszórom a grill és a piri-piri fűszerkeverékkel.
  2. A tojásokat egy tálba ütöm, hozzáadom a lereszelt sajtot, a zúzott fokhagymát az apróra vágott újhagymát a zöldjével együtt, az aszalt áfonyát és jól összekeverem.
  3. A sütőformát kizsírozom, zsemlemorzsával megszórom és kibélelem baconnel. A befűszerezett húsok harmadát lerakom körben a formába, meglocsolom a tojásos masszával, majd újból hús, massza, hús és masszával fejezem be, végül ráhajtom a bacon szeleteket és 190 fokon 80 perc alatt megsütöm.

Megjegyzés

Szeretjük, mert kiadós, egyszerű elkészíteni és kedveljük a gyümölcsös sülteket. - LigetiK

Ezek is érdekelhetnek