Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkegulyás

MME MME
3/5
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. Valamennyi zöld(ség)félét megtisztítjuk, kis kockára vágjuk.
Elkészítés: Az olajjal, hagymával, fűszerpaprikával pörköltalapot készítünk. Ebben átpirítjuk a csirkeaprólékot, a kis kockára vágott vegyes zöldséget és a vékony szeletekre vágott gombát. Felöntjük 2 liter meleg vízzel, sóval, köménymaggal, majoránnával és zúzott fokhagymával ízesítjük, és takaréklángon majdnem puhára főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, kelkáposztát, és készre főzzük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss