Csirkefasírt

default user icon
1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg darált csirkehús
  • 2 nagy gerezd fokhagyma
  • ételízesítő
  • 1,5 zsemle beáztatva
  • 1 kávéskanál zsír vagy olaj
  • bors
  • 1 tojás
  • Valamint:
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A darált húshoz hozzáadom a tojást, az áztatott, kicsavart zsömlét, a zsírt vagy olajat, az ételízesítőt, a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát, majd az egészet jól összegyúrom, fél órára hűtőbe teszem, de előző nap is elkészíthetem, így az ízek jobban összeérnek.

    Evőkanállal kis gombócokat szaggatok, megformázom, majd forró olajban kisütöm.

    Nagyon kiadós és nagyon finom, könnyű étel. Minden főzelékhez, előételnek, vendégvárónak, csemegének, salátához kínálható.

Megjegyzés

Nem hittem, hogy darált csirkehúsból ilyen finomat lehet készíteni. Nálunk mindenkinek nagyon ízlett, és még a hűtőben is rá lehet járni, hidegen is nagyon finom.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek