Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkefalatok zöldségnyárssal

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csíkokra vágott csirkemellet egy éjszakára bepácoljuk fokhagyma, tengeri só, borsikafű, olívaolaj és citromlé keverékébe. Másnap teflon serpenyőben megpirítjuk. Én tettem hozzá cukkinidarabkákat is, és együtt pároltam.

A cukkiniket hosszában, héjastul legyaluljuk, harmonika-szerűen felnyársaljuk. Ezt követi a sajtkocka, majd pritaminkocka, és így tovább. Picit sózzuk. Natúr joghurtba aprított mentát és citromfűlevelet keverünk, és ezzel a szósszal tálaljuk a húst és a zöldségnyársat.

Megjegyzés

Diétás, isteni! Hidegen is finom. - rosewood11

Ezek is érdekelhetnek

Friss