A csirkemellet vágjuk csíkokra, enyhén sózzuk, borsozzuk be, majd szórjuk meg grillfűszerrel vagy sültcsirke-fűszerrel. Az olajat forrósítsuk fel és süssük meg benne a csirkecsíkokat.
A fejes salátát mossuk meg, szárítsuk le és tépkedjük össze. A paradicsomot és a paprikát mossuk meg. A paradicsomot vágjuk cikkekre, a paprikát pedig karikákra, majd keverjük össze a salátával. Adjuk hozzá a megtisztított, felkarikázott lila hagymát is.
A tejfölt keverjük össze a majonézzel és az átnyomott fokhagymával, majd borsozzuk meg. A dresszinget öntsük a salátára.
A pita- vagy toastkenyeret enyhén pirítsuk meg. A húst a salátával és a pirítóssal tálaljuk, és az egészet szórjuk meg reszelt sajttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre