Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkefalatok ropogós bundában

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A csirkemellfilét ferdén kisebb darabokra vágjuk, és besózzuk. Mélytányérban összekeverjük a natúr joghurtot a tojással, az összezúzott fokhagymával, némi sóval és őrölt fekete borssal. Egy másik tányérba szórjuk a kukoricapelyhet, és finomabbra morzsoljuk. A húst a joghurtos masszába mártjuk, majd a pehelybe forgatjuk, és tálra fektetve pihentetjük, amíg kissé megszikkad. A csirkecsíkokat kevés olajon megsütjük, majd konyhai papírtörlőre szedjük.

2.

A hagymát megpucoljuk és apróbb darabokra vágjuk. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, majd felkockázzuk őket és a hagymával együtt a rukolához keverjük. Borssal ízesítjük. A csirkefalatokat elosztjuk a tányérokon, és mindegyik mellé halmozunk a salátából. Kiadósabb lesz az étel, ha steakburgonyával körítjük.

11 VARIÁCIÓ RÁNTOTT CSIRKÉRE - AZ EXTRA ROPOGÓSTÓL A LISZTMENTES PANÍRIG >>> 

GYORS VACSORA, AMIBŐL NEM TUDSZ ELEGET CSINÁLNI: CSIRKENUGGETS 4-FÉLEKÉPPEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss