Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkefalatok nyárson

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A csirkemellet vágjuk fel falatnyi kockákra, szórjuk meg a grillfűszerrel, majd egy kevés olajon kissé süssük át. A szalámit, a sajtot és a paprikát kockázzuk fel, a gombákat pedig vágjuk félbe.

Az előkészített csirkemellet, a szalámit, a paprikát és a gombát váltakozva tűzzük fel hurkapálcára vagy egy hosszú hústűre. A kész nyársakat kissé sózzuk és borsozzuk meg.

A sörből, a tojásból és a lisztből keverjünk palacsintatészta sűrűségű mártást. Forgassuk meg benne a húsos nyársakat, majd forró olajban minden oldalukat süssük ropogósra.

Megjegyzés

Petrezselymes főtt burgonyával tálaljuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss