Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkefalatkák mártogatóssal

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 5 ek liszt
  • 3 ek földimogyoró
  • 6 ek zsemlemorzsa
  • 1,5 dl olaj
  • 15 dkg majonéz
  • 7 dkg ketchup

Elkészítés

    1. A megtisztított húst falatnyi darabokravágjuk, és megsózzuk. Megforgatjuk mindet a lisztben, a felesleget finoman leütögetjük. A húsfalatkákat meghempergetjük a finomra aprított mogyoró és a zsemlemorzsa keverékében.
    2. Felforrósítjuk az olaj at, és aranybarnára sütjük a bundázott húsokat. Azután mindet papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.
    3. Simára keverjük a majonézt a ketchuppal, és tálkákba kanalazzuk. Ezzel kínáljuk a húsfalatkákat.

    MÉG TÖBB ISTENI CSIRKÉS RECEPT >>> 

     

Megjegyzés

Ha kicsiknek készít finomságokat, érdemes különös gondot fordítani a tálalásukra.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin