Elkészítés: Előző nap beáztatjuk a római tálat, ha nem lenne rá időnk, minimum fél órával használat előtt!
A csirkecombolat sózzuk, borsozzuk, majd nyomunk mindegyik tetejére fokhagymát. A hagymát vékony karikákra vágjuk, majd rászórjuk a húsok tetejére, szeletelt bacont teszünk rá, majd rászórjuk a rizst is.
1 liter vízben megfőzzük a leveskockánkat, majd szépen ráöntjük a rizsre és a combokra. Végül összekeverjük a tejfölt a borral, kevés vízzel, és az egészet rálocsoljuk a tálban található finomságokra! HIDEG sütőbe toljuk, 1-1,5 órát sütjük 200 fokon, majd levesszük a tetejét, meglocsoljuk egy kis vízzel, hogy a rizs megpuhuljon, és a csirkék szépen aranybarnára süljenek! Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre