Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkecomb gyöngyhagymamártással

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 45 perc
  • Hozzávalók 4 adaghoz:
  • 6 kisebb csirkecomb (félbevágva a hajlatnál)
  • 1 tasak KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria
  • 30 dkg gyöngyhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 4 evőkanál olaj
  • margarin
  • 2 dl tejszín
  • 1,5 dl víz
  • 1 diónyi friss gyömbér
  • 1/2 tasak KNORR Szárnyas Fűszerkeverék

Elkészítés

Elkészítés: A KNORR Szárnyas Fűszerkeverékkel befűszerezett csirkecombokat felhevített olajon, mérsékelt tűzön mindkét oldalán megsütjük (5-5 perc fedő alatt). Hozzáadjuk a vékony szeletkékre vágott friss gyömbért, átforgatjuk és 1 dl vizet hozzáöntve még 5 percig pároljuk fedő alatt. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, felöntjük a tejszínnel és a vízzel simára kevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériával, majd fedő alatt 5 perc alatt készre pároljuk. Tálaláskor a combokat tányérra helyezzük, és ráhalmozzuk a gyömbéres gyöngyhagymamártást. Finomra vágott petrezselyemmel hintjük meg, burgonyapürével körítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss