Elkészítés: A KNORR Szárnyas Fűszerkeverékkel befűszerezett csirkecombokat felhevített olajon, mérsékelt tűzön mindkét oldalán megsütjük (5-5 perc fedő alatt). Hozzáadjuk a vékony szeletkékre vágott friss gyömbért, átforgatjuk és 1 dl vizet hozzáöntve még 5 percig pároljuk fedő alatt. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, felöntjük a tejszínnel és a vízzel simára kevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériával, majd fedő alatt 5 perc alatt készre pároljuk. Tálaláskor a combokat tányérra helyezzük, és ráhalmozzuk a gyömbéres gyöngyhagymamártást. Finomra vágott petrezselyemmel hintjük meg, burgonyapürével körítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre