Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirke steak meleg gombasalátával

default user icon
MME
30 perc
megfizethető
Hozzávalók
  • 1 csirke mellehúsa (kb. 5-6 szelet)
  • 2 ek liszt
  • 1 csipet só
  • 1 csipet pirospaprika
  • 3 ek capribogyó
  • 1 cs csiperke gomba
  • 1 db fehér hagyma
  • 1 cs fokhagyma

Elkészítés

 

1.

Megsózzuk a csirkemelleket, majd megforgatjuk paprikás lisztben. A hagymát karikákra, a gombát kockákra vágjuk.

2.

Olajban megsütjük a fokhagymát és mellé tesszük a csirkemellet: először kérget sütünk rá, utána hagyjuk átpuhulni.

3.

A felszeletelt hagymát megdinszteljük, amikor puha, hozzá adjuk a felkockázott gombát. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

4.

A kapribogyót rákanalazzuk a kész, kisült húsra, mellé helyezzük a gombasalátát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss