Csirke saslik

Hozzávalók

  • saslik pálcikák
  • 1 kg csirkemell
  • 1 kg krumpli
  • 1 kg hagyma
  • 30 dkg gomba
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • bors
  • olaj
  • csirke fűszersó

Elkészítés

    1. Mindent lehetőleg egyforma, kb. 3x3 centis kockára vágunk, csak a szalonnát vágjuk fele akkorára.
    2. A csirkét a fűszerekkel összekeverjük, majd tetszőleges sorrendbe pálcikára húzzuk.
    3. A tepsit vékonyan kiolajozzuk,majd a saslikokat egymás mellé fektetjük.
    4. Előmelegített sütőben,180 fokon, 20 percig sütjük, majd megforgatjuk, és pirosra sütjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Magazin