Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirke-paela

MME MME
5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát negyedelem és így szeletelem. A sárgarépát először 3-4 cm-es darabokra vágom, majd hosszában felszeletelem és metéltre vágom. A gombát - ha nem túl nagyok - négybe vágom.

4-5 evőkanál olajban elkezdem pirítani a rizst és a vöröshagymát, majd hozzáadom a sárgarépát és a borsót. Az edényt befedem, és nem nagy lángon párolom. Ha beindult, 1 deci vizet öntök alá, ha rizs felvenné, akkor pótolom. 10-15 perc múlva az apró falatokra vágott csirkehúst is hozzáadom, az elfőtt levet pótolom, és most következhet a só, bors, szerecsendió, ételízesítő.

Újra befedem, és készre főzöm. Ha lehet,
minden levét főzzük el.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss