Elkészítés: A vöröshagymát negyedelem és így szeletelem. A sárgarépát először 3-4 cm-es darabokra vágom, majd hosszában felszeletelem és metéltre vágom. A gombát - ha nem túl nagyok - négybe vágom.
4-5 evőkanál olajban elkezdem pirítani a rizst és a vöröshagymát, majd hozzáadom a sárgarépát és a borsót. Az edényt befedem, és nem nagy lángon párolom. Ha beindult, 1 deci vizet öntök alá, ha rizs felvenné, akkor pótolom. 10-15 perc múlva az apró falatokra vágott csirkehúst is hozzáadom, az elfőtt levet pótolom, és most következhet a só, bors, szerecsendió, ételízesítő.
Újra befedem, és készre főzöm. Ha lehet,
minden levét főzzük el.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre