Elkészítés: Az apróra vágott hagymát egy nagy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet, fűszerezzük bazsalikommal, majorannával, sóval, borssal, ételízesítővel. Lefedjük és megpároljuk. Ha a hús megpuhult, elfőzzük a levét. Ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt, beleszórjuk a kaprot, és egyszer megrottyantyjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát és egy kis ételízesítőt, és újra megrottyantyjuk. Köretnek rizst készítünk. Tányérba kiszedjük a rizst, egy adag húst, és mindezt nyakonöntjük a mártással. Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre