Elkészítés: A gombát megtisztítom, nagyobb szeletekre vágom. Az újhagymát megtisztítom, és zöldjével együtt karikára vágom.
A joghurtot, a tejfölt és a lisztet simára kikeverem.
A sütőt előmelegítem (180 fok). A gombát és az újhagymát a vajon közepes lángon megpárolom, sóval, borssal ízesítem. A sajtot és a kakukkfüvet összekeverem.
A csirkemelleket 2-2 darabba vágom, mosás után szárazra törlöm, minden oldalát megsózom, borsozom. A sajtos keverékbe forgatom, majd lapos tűzálló tálba egymás mellé fektetem. A gombát a húsra terítem, és ráöntöm a joghurtos keveréket.
Forró sütőben addig sütöm, amíg a hús
megpuhul (kb. 30 perc). Főtt sárgarépával és tésztával tálalom, petrezselyemmel díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre