Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkehúsos lángos

120 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, kisebb darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és fokhagymás tejben állni hagyjuk 1 -2 órára.
  2. A lángos-bundához az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A kefirt a tojással, 1 kávéskanál sóval és a futtatott élesztővel összekeverjük. A lisztet apránként adjuk hozzá, annyit, hogy sűrű, palacsintatésztaszerű masszát kapjunk. Ha kell, tejjel hígítjuk. Fél órát hagyjuk kelni. Ha megkelt, beleforgatjuk a csirkemell darabokat, közepes lángon étolajban megsütjük. Közben megforgatjuk. Salátával fogyasztottuk. 

7+7 LÁNGOS: VARIÁCIÓK ALAPTÉSZTÁRA, FELTÉTRE ÉS TÖLTELÉKRE! >>>

MÉG TÖBB LÁNGOSRECEPT >>>

7 DOLOG, AMIT BIZTOSAN NEM TUDTÁL A LÁNGOSRÓL! >>>

Megjegyzés

Nagyon finom ebéd.ajánlom mindenkinek. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss