Elkészítés: A combokat ételítesítővel bedörzsölöm, tepsibe fektetem. Alájuk öntöm a fehérbort. A tepsit lefóliázom és a sütőben az egészet közepes hőmérsékleten párolom másfél órán keresztül (gázsütő 4-es fokozat).
A feta sajtot nagy lyukú reszelőn lereszelem, és miután letelt a másfél óra, a combokra szórom (mehet a szaftba is, nem kell vigyázni, hogy csak a combokra menjen). A feta sajtra majorannát és őrölt borsot szórok ízlés szerint. Még fél órán keresztül pirítom a sajtos combokat (mondjuk gázsütő 6-os fokozaton), és készen is vagyok. Köretként salátát tudok elképzelni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre