A csirkemellet, a paprikákat és a fehér hagymát vágjuk vékony csíkokra.
Keverjük össze a pác hozzávalóit, majd tegyük egy nagy, lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba. Keverjük hozzá a húscsíkokat, és zárjuk le a zacskót vagy dobozt. Hagyjuk pácolódni a csirkemellet 2-3 órán keresztül.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és kevés olívaolajon pirítsuk át a csirkemellcsíkokat, majd tegyük félre.
A felkarikázott paprikákat és fehér hagymát tegyük a serpenyőbe, és öntsünk hozzá egy kis olívaolajat. Kevergessük, amíg félig megpuhulnak. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tegyük rá az előpirított húscsíkokat, és pár percig pároljuk együtt a zöldségekkel.
Az elkészült csirkés fajitast tálalhatjuk tortillába tekerve, de nagyon finom párolt rizzsel vagy friss kenyérrel is.