Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, a chilit apróra vágjuk. Az olíva olajat elkeverjük a fűszerekkel, áttört fokhagymával, sóval és az apróra vágott chilivel. Ezzel a páccal alaposan bedörzsöljük a csirkét.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, borsozzuk, és szárnyas fűszerkeveréket szórunk rá, tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkét.
Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 1,5 óra alatt szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre