Elkészítés: A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet. Kicsit kérgesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, az apróra vágott sárgarépát és a reszelt zellert (vagy apróra vágott zellerszárat), 1 teáskanál curryport, a gyömbért, és ízlés szerint sót, borsot, köményt és chiliport, majd kevés húslevessel felöntjük.
A kókusztejet kevés liszttel vagy keményítővel elkeverjük, majd hozzáadjuk a csirkéhez. Mielőtt elkészülne, hozzáadjuk a kukoricát és a felkockázott paprikát, és még néhány percig főzzük. Párolt rizzsel forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre