Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirke cseresznyével

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, feldaraboljuk és besózzuk.

Egy serpenyőben a vajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, majd a csirkedarabokat is hozzáadjuk, és minden oldalukat aranybarnára sütjük.

Ezután a csirkedarabokat tűzálló tálba helyezzük, a kimagozott cseresznyét pedig a hús köré rakjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, majd meglocsoljuk a mustárral elkevert sherryvel.

A tálat szorosan lefedjük, és forró sütőben 40 percig sütjük.

Szerecsendióval ízesített burgonyapüré és ecetes cseresznye illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss