A megtisztított csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. A pác hozzávalóit elkeverjük és a csirkére öntjük, összekeverjük és 1-2 órát állni hagyjuk. Ha spagettivel készítjük, akkor ketté törve sós vízben készre főzzük. A megtisztított zöldségeket felaprítjuk: a paprikákat, a kínai kelt és a répát csíkokra, julienre, a gombát szeletekre vágjuk. Az újhagymát karikára, a gyömbért és a fokhagymát apróra vágjuk.
Magas hőfokon felhevítünk egy wokot vagy egy nagy serpenyőt. Beleöntjük az olajat és amikor felforrósodott, hozzáadjuk a gyömbért, a fokhagymát és az ötfűszerkeveréket. Állandó kevergetés közben fél percig pirítjuk, ügyelve, hogy a fűszer nehogy odaégjen.
Ezután hozzáadjuk a lecsepegtetett, pácolt csirkehúst és addig hevítjük, amíg már-már füstölni kezd. Néhány perc után hozzáadjuk a zöldségeket: a gombát, a paprikát, és a répát. Ráöntjük az osztriga- és a szójaszószt, majd összekeverjük. A húslevest is hozzákeverjük, majd az egészet jól összeforraljuk, készre pirítjuk. (Kb 20 perc).
Amikor már minden megpuhult, hozzákeverjük a tésztát és a karikára vágott újhagymát és a csíkokra vágott kínai kelt is. A vízben feloldjuk a keményítőt és az ételhez adjuk, alaposan összeforgatjuk - kb. 2 percig - és már készen is vagyunk. Friss korianderzölddel megszórva azonnal tálaljuk.