Elkészítés: A megtisztított csirkét feldarabolom. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított apróra vágott fokhagymával összekeverem. A csirkedarabokat egyenként megmártom a fűszeres lisztben.
Kivajazott tepsibe (vagy nagy tűzálló tálba) egymás mellé rendezem a lisztes húsokat, a maradék lisztet pedig egyenletesen a tetejére szórom. Rákarikázom a megtisztított vöröshagymát, rászórom a reszelt sajtot, és az olajjal elkevert tejföllel meglocsolom.
A tepsire alufóliát borítok, és előmelegített, forró sütőben közepes lángon 50 percig sütöm, majd a tetejét kicsit megpirítom.
Sült burgonya, párolt rizs és vajas zöldség egyformán illik mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre