Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csípős-ragacsos csirkeszárny

default user icon

Hozzávalók

  • kb. 70 dkg csirkeszárny
  • A páchoz:
  • 2 ek szójaszósz
  • 9 ek méz
  • 2 tk szezámmag
  • 1 tk Tabasco® Habanero szósz
  • 1 ek szezámolaj
  • 1 tk fokhagyma granulátum
  • 2 tk keményítő

Elkészítés

    1. A csirkeszárnyakat elfelezzük és besózzuk.
    2. A pác összes hozzávalóját összekeverjük egy tálban és megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat, hogy mindenből jusson mindenhova.
    3. Sütőpapírral bélekt tepsire helyezve, 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük őket. Ha igazán barnás-piros szárnyakat szeretnénk, 5 perce toljuk fel a hőfokot 200-ra, ha van grillfokozat még 1-2 percet azzal is rápiríthatunk. 

      Nézd meg az elkészítést videón! >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Csípős-ragacsos csirkeszárny recept?


Magazin