Csípős-mézes oldalas

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg oldalas
  • 5 evőkanál méz
  • 2 dl ketchup vagy paradicsomszósz
  • 5 teáskanál Erős Pista
  • grill vagy flekken fűszerkeverék

Elkészítés

    Elkészítés: Az oldalast felvágjuk „zongorabillentyűkre”. A többi hozzávalót kikeverjük és beleforgatjuk az húst, majd pácolódni hagyjuk 1 napot. Grillsütőn lassan, a szósszal folyamatosan kenegetve megsütjük.

    Fóliában sült burgonyával és salátával kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Sütő Anikó 2 évvel ezelőtt
Én is jénaiban csináltam, így is nagyon finom lett. sikert arattam vele, köszi :-)
Csavajda László 3 évvel ezelőtt
Hú ez naon fincsi lehet! :) Meg fogom csinálni.
Klock Eszter 4 évvel ezelőtt
Koszonom es egeszsegetekre!
Orosz Natália 4 évvel ezelőtt
Sütőben, jénaiban sütve is isteni. Már többször elkészítettem, nagyon szeretjük. Köszi a szuper receptet!

Hasonló Receptek