Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csípős lecsó virslivel

Hozzávalók

  • olaj
  • 2 fej hagyma (közepes)
  • 3 db fehér paprika (közepes)
  • 1 db csípős zöld paprika
  • 5 db paradicsom (kisebb)
  • 20 dkg virsli
  • 8 db tojás

Elkészítés

    1. Forró olajon közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott fehér és csípős zöldpaprikát. Ezeket addig sütjük, míg majdnem teljesen megpuhulnak. A paradicsomot felszeleteljük és ezt is hozzáadjuk.
    2. A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt virslit és kb 5 percig még sütjük a lecsós alapot. Egy tálban kevés sóval felverjük a nyolc tojást és ráöntjük a lecsós alapra. Az egészet készre sütjük. Ropogós sajtos kiflivel, kovászos uborkával tálaljuk.

    MEDITERRÁN LECSÓ (CUKKINIVEL, PADLIZSÁNNAL)>>> 

    EGYSZERŰ KOLBÁSZOS LECSÓ>>> 

    LECSÓS CSIRKEMELL RAKOTTAS>>> 

     

Megjegyzés

Kihagyhatatlan nyári étel

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin