Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős-krémsajtos rántott csirkemell

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 1/2 csokor snidling
  • 1 db jalapeno paprika
  • 1 ek szárított paradicsom
  • 10 dkg bacon
  • 8 db kocka sajt
  • őrölt fehérbors
  • 4 db csirkemellfilé
  • A panírozáshoz:
  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés

  1. A snidlinget, a jalapenót, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont megpirítjuk. Az apróra vágott snidlinget, a jalapenót, a paradicsomot és a bacont elkeverjük az összenyomkodott kockasajtokkal, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk.
  2. A megmosott és szárazra törölt hússzeleteket kiklopfoljuk, és megsózzuk. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk (előbb lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk). Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

CSIRKEMELL CSÍKOK PÁRIZSI BUNDÁBAN>>> 

CSIRKEMELL SAJTOS-KUKORICAPELYHES BUNDÁBAN>>> 

SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT CSIRKEMELL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss