Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős koreai tofu paradicsomos bambuszrüggyel

30 perc

Elkészítés

  1. A tofut egy wokban, kevés szezámolajon (vagy olívaolajon) mindkét oldalán aranybarnára sütjük, majd cicózás nélkül félretesszük. Egy edényben összekeverjük a szójaszószt, a cukrot, a chilipehelyt, a paradicsompürét és a vizet.
  2. A hagymát felkockázzuk, a felaprított fok- és zöldhagyma társaságában megpároljuk, majd felöntjük a chilis-paradicsomos keverékkel. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a tofut. Elkeverjük, félretesszük.
  3. Egy másik edényben olajat hevítünk, és amíg nem túl forró, hozzáadjuk a paradicsompürét. Hozzáadjuk a chilit és a szójaszószt, majd elkeverjük a lecsöpögtetett bambusszal. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss