Egy pici olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, tűzről levéve megszórom fűszerpaprikával, összekeverem, majd egy pici vízzel felöntöm, zsírjára pirítom.
Beleteszem a cikkekre vágott paradicsomot és fonnyasztom kicsit, majd a felkockázott krumplit és a nagyobb karikákra vágott répát.
Annyi vizet öntök hozzá, amennyiben megfő, de ne legyen leveses, csak szósz mennyiségű. Sózom, borsozom.
Amikor félpuhák a zöldségek, belerakom a karikákra vágott cukkinit, a szeletelt gombát, a kifejtett borsót és a csíkokra szelt kaliforniai paprikát. Puhára főzöm - ekkorra már elpárolgott a zöldség eresztett leve ismét szósz mennyiségű.
Ekkor adom hozzá a mustáros fügemártást, forralok rajta.
Spagetti tésztára kiváló, enyhén csípős, édes, zöldséges, nyári ragu. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre