Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős-édes zöldségragu spagettivel

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Egy pici olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, tűzről levéve megszórom fűszerpaprikával, összekeverem, majd egy pici vízzel felöntöm, zsírjára pirítom.

Beleteszem a cikkekre vágott paradicsomot és fonnyasztom kicsit, majd a felkockázott krumplit és a nagyobb karikákra vágott répát.

Annyi vizet öntök hozzá, amennyiben megfő, de ne legyen leveses, csak szósz mennyiségű. Sózom, borsozom.

Amikor félpuhák a zöldségek, belerakom a karikákra vágott cukkinit, a szeletelt gombát, a kifejtett borsót és a csíkokra szelt kaliforniai paprikát. Puhára főzöm - ekkorra már elpárolgott a zöldség eresztett leve ismét szósz mennyiségű.

Ekkor adom hozzá a mustáros fügemártást, forralok rajta.

Spagetti tésztára kiváló, enyhén csípős, édes, zöldséges, nyári ragu. Jó étvágyat!

Megjegyzés

Jó étvágyat! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss