Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csípős csirkeszárnyak párolt zöldséggel

120 perc
bonyolult
olcsó
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk. Befűszerezzük a chilivel, római köménnyel, oregánóval, szegfűborssal, korianderrel, szárnyas fűszerrel. Beleforgatjuk az olajba, belekeverjük a hagymákat, és 1 napig a hűtőben érleljük.

A csirkeszárnyakat tepsibe tesszük a pácolajjal együtt, és kevés vizet aláöntve, fóliával letakarva 40 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és a szárnyakat pirosra sütjük.

Közben a vajon megpároljuk a zöldségeket, ételízesítővel, chilivel és petrezselyemmel megszórva.

A szárnyakat a zöldségkörettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss