Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csípős csicseriborsó curry

Hozzávalók

  • 40 dkg csicseriborsó (konzerv vagy beáztatott)
  • 2 db zöld erőspaprika
  • 6 db koktélparadicsom
  • 3 szál zöldhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 mk őrölt római kömény
  • 1 mk őrölt koriander
  • 1 mk gyömbérpor
  • 1 mk kurkuma
  • 1 mk őrölt görögszéna

Elkészítés

    1.

    A fokhagymát és az erőspaprikát felvágjuk apróra, majd kevés olívaolajon megpároljuk.

    2.

    Hozzáadjuk a fűszereket, egy percig kevergetve pirítjuk, majd jöhet a felaprított koktélparadicsom.

    3.

    Végül hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, amit némi metélőhagymával dekorálunk, végül megsózzuk. Hosszú szemű rizzsel tálaljuk.

     HUMUSZ, A CSICSERIS CSEMEGE >>> 

Megjegyzés

Ha nincsenek kéznél a fűszerek, egy curry fűszerkeverék is tökéletesen megteszi.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin