Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombaleves csipetkével

Hozzávalók

  • 1 db gombakonzerv (150g)
  • 1 db vöröshagyma
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • bors
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 1 db tojás
  • 5 dkg finomliszt
  • 1.5 l víz
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 ek tejföl

Elkészítés

    1. Szalonnát felkockázzuk, és kisütjük a zsírját. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát, és meghintjük fűszerpaprikával. Beletesszük a szeletelt gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
    2. A lisztet és a tojást összedolgozzuk, és a forrásban lévő levesbe csipkedjük. Megszórjuk petrezselyemmel. Tejföllel vagy tejföl nélkül tálaljuk.

      GOMBA - EBÉDRE, VACSORÁRA >>>

Megjegyzés

Szeretem az olyan leveseket, amik hamar elkészülnek.

Scsilluka
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin