Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csinahi

MME MME
4 5/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: 2 dl vízzel, a húsleves kockával felrakom főni az apróra vágott hagymát, a reszelt répát, gyalult káposztát 25 percre. Felöntöm 5 dl vízzel, hozzáadom a babérlevelet, ketchupot, erőspaprikát, borsot, a kockára vágott húst, és főzöm lassú lángon a hús puhulásáig. Hozzáadom a felkarikázott uborkát, virslit és a negyedelt krumplit. Ha a krumpli is megpuhult, elkeverem a tejfölben a keményítőt, és besűrítem az ételt, majd megszórom az apróra vágott kaporral, petrezselyemmel, újhagymával.

Megjegyzés

Grúz étel. - MME

Ezek is érdekelhetnek