Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai pirított tészta

45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Szójabab

Elkészítés

  1. Wokban felhevítjük az olajat, és üvegesre pirítjuk rajta a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk és pár perc alatt megpirítjuk a felaprított gyömbért és a csilipaprikát is.
  2. Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát és sárgarépát, és néhány perc alatt roppanósra pirítjuk.
  3. A tésztát sós és olajos vízben a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, majd leszűrjük. A tésztát a wokba adagoljuk, és összeforgatjuk a zöldségekkel.
  4. Megpirítjuk, meglocsoljuk a szójaszósszal és a csiliszósszal, összeforgatjuk, és azonnal tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a kínai pirított tészta

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss