Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csilis bab sertéshússal

60 perc
4 adag

Elkészítés

  1. Süssük a finomra vágott hagymát üvegesre a felforrósított olajon. Adjuk hozzá a húst, és süssük fehéredésig. A csilit magozzuk ki, az ereket is távolítsuk el, majd vágjuk a paprikát kockákra. Adjuk a húshoz, és pirítsuk együtt néhány percig.
  2. Keverjük bele a darabolt paradicsomot, majd sózzuk meg. Ízesítsük a római köménnyel, valamint 1-1 csipet fahéjjal és csilivel. Fedő alatt főzzük majdnem puhára. Ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot kevés vízzel.
  3. Adjuk a raguhoz a leöblített, lecsepegtetett kukoricát és babot, majd főzzük együtt 5 percig. Ismételten sózzuk meg, és kínáljuk néhány evőkanál friss tejföllel. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss