Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gyors csilis bab gombával

Hozzávalók

  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 70 dkg darált hús (marha vagy sertés)
  • bors
  • 40 dkg vörösbab (konzerv)
  • 25 dkg kukorica (konzerv)
  • 25 dkg gomba (üveges)
  • 4 dl víz
  • 30 dkg darabolt paradicsom (konzerv)
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős zöldpaprika
  • 1 db csilipaprika
  • oregánó

Elkészítés

    1. A vöröshagymát felaprítjuk, majd olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk.
    2. Megsózzuk, megborsozzuk, majd beletesszük a lecsöpögtetett babot, a kukoricát és a gombát. Ezután hozzáadjuk vizet, a darabolt paradicsom ot, az áttört fokhagymát és a felaprított zöld-, illetve csilipaprikát. Fűszerezzük oregánóval, ha még szükséges, sóval és borssal.
    3. A csilis babot felforraljuk, majd fedő alatt, közepes lángon kb. 20-30 perc alatt készre főzzük. Kenyérrel vagy tortillacsipsszel kínáljuk.

      Még több laktató csilis bab >>> 

      Gombás receptek >>> 

      Darált húsos receptek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin