A liszteket a sütőporral elvegyítjük. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, apránként hozzákeverjük a vizet is. Egy fakanállal hozzá forgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit sütőpapírral béleljük. A tészta masszát beleöntjük, egyenletesre simítjuk. 180 fokra melegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. A kihűlt piskótát hosszában ketté vágjuk.
A középső réteghez a kekszet egy tálba tesszük, és krémesre keverjük a többi hozzávalóval.
A krémhez a pudingport a cukorral, tejjel simára keverjük, majd felfőzzük. Még a forró pudingban felolvasztjuk a vajat és a hozzákeverjük kókuszreszeléket; majd kihűtjük. A krémet újból kihabosítjuk.
Az egyik piskóta lapot tálcára tesszük. 2 evőkanál házi baracklekvárral megkenjük. Rátesszük a kekszes, kakaós tölteléket. A másik piskótalap alsó felét megkenjük lekvárral és a kakaós krémre fordítjuk. A kókuszos krémet szépen rásimítjuk. 1 órát jól lehűtjük, majd forró vízbe mártott késsel szeleteljük. A sütemény szeleteket csoki forgáccsal feldíszítjük.