Elkészítés: A tojást a cukorral habosra keverem, hozzáadom a szódabikarbónás lisztet és a tejfölt, jól kikeverem. 3 részre osztom: az elsőbe a kakaót, a másodikba a diót, a harmadikba a mákot keverem. Kikent, lisztezett tepsibe öntöm, és külön-külön megsütöm.
A krémhez a pudingport a tejben megfőzöm, kihűtöm. A vajat a porcukorral, a citrom levével és héjával ízesítve habosra keverem, majd a pudinghoz adom.
A lapokat megtöltöm a krémmel. Tetejére csokimázt teszek, amihez 5 evőkanál porcukrot 3 evőkanál forró vízzel, 2 evőkanál kakaóval és 5 dkg vajjal gőz felett felolvasztok.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre