Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csíki sertéstokány

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A sertéshúst, a szalonnát, a sonkát csíkokra, a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de csak rövid lében pároljuk, ne főzzük. Ezután rátesszük a sonkát és a zöldborsót, majd a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről.

Sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss