Elkészítés: A sertéshúst, a szalonnát, a sonkát csíkokra, a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de csak rövid lében pároljuk, ne főzzük. Ezután rátesszük a sonkát és a zöldborsót, majd a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről.
Sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre