Elkészítés: A csigatésztát megfőzzük sós vízben.
A csirkemellet vékony csikokra vágjuk, fűszerezzük a csirkefűszerrel és borssal, és egy pici olajon megpirítjuk. Félretesszük.
A paprikát kis kockákra vágjuk, kis olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a tisztitott, szeletelt friss gombát,. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfővi. A zöldborsót megfőzzük sós vízben.
Egy nagy tűzálló tálat kivajazunk, beleöntjük a főtt csigatésztát, a pirított csirkemellet, a megdinsztelt gombát, a főtt zöldborsót, hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a reszelt sajtot. Összeforgatjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre