Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csicseriborsós zöldségfasírt

45 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A csicseriborsóból pürét készítünk: ha üveges, akkor csak egy kis lével leturmixoljuk, ha szárított, akkor 1 éjszakára beáztatjuk, majd másnap megfőzzük, és így turmixoljuk le.

A többi zöldséget kislyukú reszelőn lereszeljük, és összekeverjük a csicseriborsó pürével, a tojással, sóval, borssal, köménnyel, majorannával fűszerezzük. Annyi lisztet és zsemlemorzsát szórunk bele, amennyit felvesz.

Fasírtokat formázunk belőle, és forró olajban kisütjük.

Joghurtos-fokhagymás mártogatóst csináltam mellé, meg zöldsalátát. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss