Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csicseriborsó-saláta hagymával

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db sonkahagyma
  • 2 db csicseriborsó konzerv
  • 1/3 bögre petrezselyem zöld
  • 3 ek olíva olaj
  • 1 csipet cukor
  • 1/2 tk só
  • 1/4 tk bors
  • 1 ek citromlé (friss)

Elkészítés

    1. A sonkahagymát hosszú cikkekre szeleteljük. A szeleteket egy hideg vízzel teli tálba rakjuk, lefedjük és pihentetjük benne.
    2. Tíz perccel később, egy szűrő segítségével kivesszük a vízből a hagymákat. (Ezzel azokon is segítünk, akik nem szeretik a túlságosan erős hagymát, de roppanós is marad a zöldségünk.)
    3. Egy tálba rakjuk a leszűrt csicseriborsó konzervet, az apróra vágott petrezselymet, a hagymát, az olívaolajat, a cukrot, a sót és a borsot.
    4. A hozzávalókat összekeverjük, majd ízesítjük a citrom levével. 

    Zöldségleves csicseriborsóval

    Csípős csicseriborsó curry

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin