Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csicseriborsó-saláta hagymával

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sonkahagymát hosszú cikkekre szeleteljük. A szeleteket egy hideg vízzel teli tálba rakjuk, lefedjük és pihentetjük benne.
  2. Tíz perccel később, egy szűrő segítségével kivesszük a vízből a hagymákat. (Ezzel azokon is segítünk, akik nem szeretik a túlságosan erős hagymát, de roppanós is marad a zöldségünk.)
  3. Egy tálba rakjuk a leszűrt csicseriborsó konzervet, az apróra vágott petrezselymet, a hagymát, az olívaolajat, a cukrot, a sót és a borsot.
  4. A hozzávalókat összekeverjük, majd ízesítjük a citrom levével. 

Zöldségleves csicseriborsóval

Csípős csicseriborsó curry

Ezek is érdekelhetnek

Friss