Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csicseriborsó-saláta hagymával

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db sonkahagyma
  • 2 doboz csicseriborsó konzerv
  • 3 ek olívaolaj
  • 3 ek növényi olaj
  • 1 ek citromlé (friss)
  • 1/3 bögre petrezselyem zöld
  • 1/2 tk só
  • 1/4 tk fekete bors
  • 1/8 tk cukor

Elkészítés

    1. A sonkahagymát hosszú cikkekre szeleteljünk. A szeleteket  egy hideg vízzel teli tálba rakjuk, lefedjük és pihentetjük benne.
    2. Tíz perccel később, egy szűrő segítségével kivesszük a vízből a hagymákat. Ezzel azokon is segítünk, akik nem szeretik a túlságosan erős hagymát, de roppanós is marad a zöldségünk.
    3. Egy tálba rakjuk a leszűrt csicseriborsó konzervet, az apróra vágott petrezselymet, a hagymát és a fűszereket.
    4. A hozzávalókat összekeverjük , majd ízesítjük a citrom levével, sóval és borssal.

    Zöldségleves csicseriborsóval

    Csípős csicseriborsó curry

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin