Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csevapcsicsa grillen sütve

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók 20 pálcához:
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 50 dkg darált marhahús
  • 1 nagy fej vöröshagyma reszelve
  • 4 gerezd fokhagyma reszelve
  • 2 db tojás
  • 2 kiskanál keményítő
  • 4 dkg fagyos sertészsír
  • durvára darált színes bors
  • őrölt fehérbors
  • 3 ág citromfűlevél apróra vágva
  • 2 evőkanál citromos olívaolaj (sima is jó)
  • rozmaringlevelek apróra vágva
  • őrölt kömény
  • 1 mokkáskanál darált chili
  • hurkapálcák
  • A zöldségekhez:
  • 1 db cukkini
  • 50 dkg barna csiperke gomba
  • kápia paprika
  • étkezési paprika
  • vöröshagyma
  • brokkoli
  • póréhagyma
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • citromfű

Elkészítés

Elkészítés: Egy tálban a darált húsokat összekeverem a többi hozzávalóval, ízlés szerint adom hozzá a fűszereket, majd fóliával lefedem, és a hűtőben hagyom állni legalább fél-egy napot.

Másnap olajozott hurkapálcákra (2 db-ra) nyomkodom, és faszén parázson megsütöm.

A zöldségeket megpucolom, a cukkinit 1 cm-es darabokra vágom, a paprikát csíkokra, majd az összekevert olajos öntetbe forgatom. Fűszerezem, és lefedve állni hagyom. Sózni csak a grilltálcán sózom meg, és faszén parázson megsütöm.

Megjegyzés

Fóliában sült burgonyát és vegyes nyári salátát kínáltam mellé.
- ekesandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss