Elkészítés: A tésztához a lisztet összekevertem a sütőporral és a sóval, a vajat szétmorzsoltam benne. A többi hozzávalóval összegyúrtam, a cipót 1/2 órát a hűtőben pihentettem.
A töltelékez a túrót összetörtem, összekevertem a villával habosra vert tojásokkal, a tejföllel, a cukrokkal és pici sóval. Belekevertem a lisztet, gyömbérrel, narancs héjával ízesítettem, végül finoman beleforgattam a cseresznyét.
A tésztacipót elfeleztem, bő felét közepes, kikent tepsibe nyújtottam, a tölteléket rásimítottam, majd a másik tésztát is kinyújtottam, és a tölteléket beborítottam.
Tejföllel kentem meg a tetejét, villával sűrűn megszurkáltam, előmelegített 200 fokos sütőbe toltam. A hőfokot 10 perc után 180 fokra mérsékelve addig sütöttem, ameddig a teteje pirosra sült.
A tepsiben hagytam kihűlni, szeleteltem, tálra rendeztem, porcukorral meghintettem, és tálaltam.