Kinyújtjuk a tészta 3/4-ét, és egy piteformát kibélelünk vele, úgy, hogy túllógjon a szélein. A töltelékheza kimagozott cseresznyét összekeverjük a cukorral, a kukoricaliszttel és a citrom lereszelt héjával, majd az előkészített tésztárasimítjuk.
A megmaradt tésztát is kinyújtjuk, és 2 cm széles csíkokravágjuk. A tésztaszéleket kissé megnedvesítjük a piteformában, hozzáillesztjük a csíkokat, majd a süteményrenyomkodjuk. Végül a túllógó tésztát is lenyomkodjuk a széleken. A sütemény tetejét megkenjük a felvert tojással, ésmeghintjük a cukorral.
220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd 180 fokramérsékeljük a hőfokot, és további 30-40 percig sütjük. Ha elkészült,kivesszük, kissé hűlni hagyjuk, azután tálaljuk. Friss tejszínhab illik hozzá.