Elkészítés: A tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrunk. Fél óráig pihentetjük.
Most fagyasztott cseresznyét használtam. Előzőleg már kiolvasztottam, egy kis cukorral megszórtam, majd kifacsartam. A levét egy üvegbe öntöttem, jó lesz egy kis hűsítőnek.
A tésztát 2 cipóra osztottam, kinyújtottam. Az egyiket a sütőpapírral bélelt tepsibe terítettem. Megszórtam darát dióval, majd rászórtam a cseresznyét. Befedtem a másik lappal. 1 db tojássárgáját 1 mokkáskanál tejjel felvertem, ici-pici cukrot is tettem hozzá. A tésztát lekentem vele.
200 fokon aranybarnára sütöttem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre